+36 30 228 5356 2458 Kulcs, Búzavirág u. 0362/5. kalman.viktor@hatingut.hu
+36 30 228 5356 2458 Kulcs, Búzavirág u. 0362/5. kalman.viktor@hatingut.hu
GÉPI FÖLDMUNKÁK
AZ ÉPÍTŐIPARBAN
MÉLYÉPÍTÉS
VÍZÉPÍTÉS, KÖZMŰÉPÍTÉS
MAGASÉPÍTÉS
TERVEZÉS és GENERÁLKIVITELEZÉS
PÁLYÁZATOK

Cégünkről

Ismerje meg cégünket.

Gépi földmunka

Generálkivitelezés

Út- és vasút építés

Közműépítés

HATING-ÚT KFT.

Történetünk...

Hating-út Kft 1999-ben alapítva kezdetben kisebb útépítési és útjavítási munkák, mára már eszközeinknek és szakembereinknek köszönhetően Vasúti peronok, ipari létesítmények, csatornahálózatok és kisebb útépítési munkák komplett kivitelezését tudjuk vállalni.

Gépi földmunka

A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően és a piac igényeit szem előtt tartva cégünk gépparkja alkalmas a legkülönbféle földmunkák elvégzésére

Magasépítés

A magasépítészet során cégünk képzett szakemberei az épületek szerkezetét tervezik meg, majd pedig kivitelezik azt gépek és eszközök segítségével.

Ipari létesítmények generálkivitelezése

Acélszerkezeti csarnokok vasúti peronok, irodák, hűtőházak, hideg és hőszigetelt burkolatú raktárcsarnokok felújítása, korszerűsítése és új létesítmények kivitelezése a tervezéstől egészen a kulcsrakész állapotig.

Cégünk Hating-Út Kft

Cégünk, a Hating-Út Kft, büszkén képviseli magát a munkagépiparban és a széleskörű gépi berendezések értékesítésében és szolgáltatásában. Az alábbi leírás bemutatja vállalkozásunk főbb jellemzőit, értékeit és szolgáltatásait.
Miért minket válasszon:

  • Tapasztalat: Vállalatunk szakértői rendelkeznek évtizedes tapasztalattal az építőiparban.
  • Minőségi termékek: Kizárólag olyan márkákkal és gépekkel dolgozunk, amelyek magas minőséget és teljesítményt képviselnek.
  • Rugalmasság és személyre szabott megoldások: Rugalmasak vagyunk az ügyfeleink igényeinek kielégítésében, és testre szabott megoldásokat kínálunk.
  • Hosszú távú partnerkapcsolatok: Célunk az ügyfeleinkkel hosszú távú kapcsolatok kialakítása és fenntartása, hogy segítsük őket növekedésükben és sikerükben.

Köszönjük érdeklődését a Hating-Út Kft iránt. Vállalkozásunk minden tőlünk telhetőt megtesz azért, hogy ügyfeleinknek a legjobb munkagépekkel és szolgáltatásokkal szolgáljuk ki. Ha a további információra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken. 

Sok látványos munka és számos elégedett megrendelő!

Tekintse meg cégünk állásajánlatait.

0+
Ügyfelek
0
Projektek